Tire'de DEVA tek adaylı kongre gerçekleştirdi

Tire’de DEVA Partisi tarafından düzenlenen ilçe kongresi, tek adayla gerçekleşti .DEVA Parti Tire İlçe Başkanı Fatma...

Tire'de DEVA Partisi tarafından düzenlenen ilçe kongresi, tek adayla gerçekleşti .DEVA Parti Tire İlçe Başkanı Fatma Yıldırım tek aday ile tekrar seçilerek ilçe parti başkanı oldu. Kongreye DEVA Partisi İl Başkanı Serap Karaosmanoğlu, il başkan yardımcıları Mesut Demir, Av. Gencehan Kardaş, Ali Yiğit, Reyhan Güven, Mesut Güven, Çiğli ilçe başkanı Yakup Ateş, Buca ilçe Başkanı Aybar Uygur, Bayındır İlçe Başkanı Armağan Tenik, CHP Tire İlçe Başkanı Nejat Bozkurt, Disk Emeklisen Tire Şube Başkanı Yıldıray Alkan, Tİre Romanlar Derneği Başkanı Ergün Gültiren ve parti üyeleri iştirak etti.

DEVA Parti Tire İlçe Başkanı Fatma Yıldırım, kürsüye çıkarak ;
'Tam iki buçuk yıl önce bu oluşuma girdiğimizde, öncelikle hepimiz gönüllü olarak katıldık. Karşılaştığımız tüm zorluklara rağmen vazgeçmedik. Bu süreçte desteklerini esirgemeyen başta eşim, ailem, yönetim kurulundaki arkadaşlarım, il başkanımız, il başkan yardımcıları ve tüm destekçilerime ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum. DEVA Partisine girişimizden itibaren Tire'de bu oluşumu tanıtmak için elimizden gelenin fazlasını yaptık. Zühre Hanım'ın konuşmasında belirttiği gibi köyleri dolaştık, Tire sanayisini gezdik, pazar yerlerini defalarca ziyaret ettik ve broşürlerimizi dağıttık. Genel başkanımızı tanıtmak için insanlarla iç içe olmaya çalıştık ve bu çabamızı sürdüreceğiz. Şimdi daha güçlü bir yönetim ve kadro ile kaldığımız yerden devam etmeye kararlıyız. Başkanlık için bana güvenen ve yanımda olan arkadaşlarıma, bizi destekleyenlere teşekkür ediyorum. İçimizde bir aile gibi birbirimize kenetlendik. Başkan ya da başkan yardımcıları gibi ayrı ayrı rollerle değil, hepimiz aynı oluşuma gönül vermiş, aynı yolda yürüyen bir ekip olarak bir aradayız. Birlikte daha uzun bir süre bu yolda yürümek dileğiyle hepinize teşekkür ediyorum.' dedi.

DEVA Parti İzmir İl Başkanı Serap Karaosmanoğlu'da kürsüye çıkarak şu ifadeleri kullandı;

'Sevgili İlçe başkanlarım, değerli misafirler, hepiniz hoş geldiniz. Madem doğaçlama bir konuşma yapacağız, o zaman hepimiz doğaçlama yapalım. Tire'yi ben size anlatmayacağım . Çünkü Tire'yi sizler benden daha iyi biliyorsunuz. Ancak, duygularımı sizinle paylaşmak isterim. Tire, doğası, eski yapıları, tarihi, ve pazarıyla gerçekten büyüleyici bir şehir. 15 yıl öncesinin Tire Pazarı, turistik bir yer ve buranın  yanı sıra hayvancılık ve tarımın da önemli olduğu bir ilçe. Ben bir çiftçi olarak, bu yer çok özel çok önemli bir yer.'

'Fatma Başkan'ımızın da ifade ettiği gibi, 2021 yılında biz Tire'ye gelip başkanımızla seçip partimizin levhasını Deva Parti'nin DEVA'sını Tire ilçe binasına asmıştık .Sağ olsunlar kendisi ve teşkilatı yoğun çabalarla tekrar 2 kongreye getirdik. Bundan sonra, başkanımızı ve sizleri daha iyi yerlerde görmeyi umuyoruz. İzmir İl Başkanlığı olarak, her daim yanınızdayız ve gerekli her şeyi yapacağımızı başkanımıza ilettik. İnşallah bundan sonra daha iyi yerlerde başkanımızı ve sizleri görmek istiyoruz. Biz İzmir il Başkanlığı olarak her daim sizin yanınızdayız. Her gerekeni yapacağımızı kendisi de biliyor , bizler de yanında olduğunu şimdiden tekrardan söyleyelim önünüz açık olsun, kolay gelsin diyorum. Hayırlı olmasını diliyorum.' dedi.https://cdn.discordapp.com/attachments/1094376723837104258/1172881278937354271/DEVA_PARTISI_2._TIRE_KONGRESI.mp4

https://cdn.discordapp.com/attachments/1094376723837104258/1172881282003374181/DEVA_PARTISI_TIRE_ROPORTAJ.mp4

Kongre sonunda tekrar başkan olan Fatma Yıldırım Tv9 İzmir'e kongre ve yerel seçim çalışmalarının süreçlerini anlattı.

Fatma Yıldırım ;
'Bu, bizim ikinci kongremiz; ilkini 2 Ekim 2021'de gerçekleştirmiştik ve şimdi 11 Kasım 2023'te ikinci kongremizi düzenliyoruz. İlk olarak, ilçemize, ilimize ve vatanımıza hayırlı olmasını diliyorum. Katılan ve bize destek veren herkese teşekkür ediyorum, özellikle il başkanımız Serap Karaosmanoğlu'na, ilçe başkanlarımıza, yönetim kurulu üyelerimize ve Tire'den bize destek veren CHP ilçe başkanı Nejat Bozkurt'a, DISK Emekli Sendikası şube başkanı Yıldıray Alkan'a, Tire Romanlar Derneği başkanı Ergün Gültiren'e ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Şimdi genel seçimleri atlattıktan sonra önümüzde 31 Mart yerel seçimleri var. Yerel seçimlere yönelik çalışmalarımızın takvimini en kısa sürede açıklayacağız. İlçe kongrelerimiz tamamlandıktan sonra ilk kongremizi düzenleyeceğiz. İl kongresi sonrasında, genel merkezimizin belirlediği yol haritası doğrultusunda çalışmalarımıza devam ederek, ilerleyen süreçte sizlerle bu çalışmaları sizlerle paylaşacağız. Teşekkür ederim.' dedi.

YENİ TİRE / MUSTAFA UYSAL

 

Bakmadan Geçme