KONVOY YOK, EĞLENCE VAR

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

31 Mart gecesi kazandığını ilan eden Başkan Mustafa Turan “konvoy yapmayacağız, kimseyi üzmeden, yermeden burada hep beraber eğleneceğiz” ifadelerini kullanmıştı ve sözünü tuttu. Dün akşam Salı pazarında DJ Uğur Erdoğan eşliğinde coşkulu bir kalabalıkla seçim zaferini kutladı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program, İzmir Marşı ve 10.Yıl Marşı ile coşkulu bir şekilde devam etti. Telefonlarının ışıklarını açan vatandaşlar ellerinde bayrakları sallayarak adeta görsel bir şölen yaşattılar.

Sahneye sürpriz konuk olarak Mustafa Turan’ın seçim şarkısını seslendiren O ses Türkiye 2012 yarı finalisti Celal Geçgin çıktı, seçim şarkısını ve Güzel günler göreceğiz şarkısını seslendirdi.

Ödemiş Belediyesi yeni Meclis üyeleri takdim edildi. Ödemiş Belediye Başkanı Mustafa Turan sahneye çıktı ve coşkuyla karşılandı. Başkan Turan “Türkiye’de 1’nci parti olmanın gururunu yaşıyoruz. Hepinize bu tercihlerinizden dolayı, haktan, adaletten, Atatürk’ten, demokrasiden ve cumhuriyetten yana olan tavrınızdan dolayı teşekkür ediyorum. 29 Ocak’ta başladığımız seçim maratonumuz, seçim takvimimizle sizlerin karşısına geldik, samimiyetimizi, enerjimizi getirmeyi çalıştık. Enerjimizin yetmediği yerde samimiyetimizle ve sizlerden aldığımız enerji ile ertesi güne koşar adım yeniden başladık.

 

Bu ortamda, benim bu enerjiyi ortaya koymama sağlayan, bu dönemde konforlu bir ortam yaratan öncelikle İlçe Başkanım Bülent Eker ve yönetim kurulu üyelerine, Kadın Kolları Başkanımız Şeyda Gere’ye ve yönetim kurulu üyelerine, Gençlik Kolları Başkanımız Anıl Şahan ve yönetim kurulu üyelerine, tüm kadınlarımıza, tüm gençlerimize ve bu ekibinde SKM başkanı İsmail Türkan’a da özellikle teşekkür etmek istiyorum.

Biz yola çıkarken önce tanırsanız seversiniz dedik, sonra tanıdıkça daha çok seveceksiniz, sonrasında da bugünden başlayan ve 5 yıl devam edecek olan 60 yıllık dönem içinde çalıştıkça daha çok seveceksiniz dedik. Sözlerimizi yerine getirdik, sıra çalıştıkça daha çok seveceksiniz de, bu sözü de yerine getireceğiz bundan şüpheniz olmasın. Çıktığımız bu yolda verdiğiniz görev de hiçbir zaman pişmanlık yaşatmayacağız. Birer birer verdiğimiz sözleri tutacağız. Beraber çalışacağız, ,beraber kazanacağız, beraber yöneteceğiz demiştik. Beraber yöneteceğiz bundan da şüpheniz olmasın. Kimseyi ötekileştirmeden, kimseyi germeden, kimseyi de yermeden 5 yıl boyunca nasıl görev yapılırmış bunu herkese göstereceğiz.” ifadelerini kullandı. Sahnede Zeybek oynayan Başkan Turan ardından vatandaşlara iyi eğlenceler diledi ve sevenleri ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Gecenin kalan kısmında coşkulu kalabalık DJ Uğur Erdoğan ile birlikte doyasıya eğlendi.

 

Haber Merkezi

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
KONVOY YOK, EĞLENCE VAR

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Yeni Tire ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin