Tire Süt Kooperatifi, üretici ortaklarının refahını artırmak için yatırımlara devam ediyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tire Süt Kooperatifi, üretici ortaklarının memnuniyetini ve refahını gözeten stratejik yatırımlarına bir yenisini ekledi. Tire Süt Kooperatifi Başkan Osman Öztürk liderliğinde, üretici ortaklarına daha iyi hizmet sunmak amacıyla araç parkuruna yepyeni bir tır çekici ve 16 tonluk yem dağıtım kamyonu ekledi.

Başkan Osman Öztürk, yaptığı açıklamada, “Üretici ortaklarımızın istek ve ihtiyaçlarına en hızlı ve etkili şekilde yanıt vermek, bizim en öncelikli hedefimizdir. Bu nedenle, yatırımlarımızı onların beklentilerini karşılamak üzere gerçekleştiriyoruz. Kooperatifimiz, tasarruf ekonomisi ile yönetildiği günden bu yana sürekli büyüyor. Yatırımlarımıza yeni bir tır çekici ve yem kamyonu ekleyerek araç parkurumuzu genişlettik. Bu sadece başlangıç, yönetimimiz kooperatifimiz ve ortaklarımız adına yatırımlara devam edecek ve onlar için elinden geleni yapacaktır. Eskimiş araçları ortaklarımıza yakışmayacak şekilde değerlendirip, yenileriyle değiştirmeye devam edeceğiz. Tüm ortaklarımıza hayırlı olsun” dedi.

Başkan Öztürk, Tire Süt Kooperatifi’nin finansal gücünü üretici ortakların hizmetine sunduklarını ve gelirlerini onların refahını artıracak şekilde değerlendirdiklerini vurguladı. “Onlar bizim en değerli varlığımız ve yaptığımız her yatırım, onların işlerini kolaylaştırmak ve büyümelerine destek olmak içindir. Kooperatifimizin asıl sahipleri olan üreticilerimizin refahını artırmak ve üretimlerini kolaylaştırmak için her geçen gün yeni yatırımlar yapacağız. Sıradaki hedefimiz, ilaçlama dronumuzu yenileyerek ortaklarımıza ilaçlama konusunda daha fazla hizmet sunmak olacak ve sonrasında et tesisimizin çatısı için hazırladığımız GES projesini hayata geçirerek kooperatifimizin kaynaklarını verimli kullanarak ortaklarımızın emanetini sonuna kadar koruyacağız” diyerek kooperatifin duyarlı yaklaşımını açıkladı.

Haber Merkezi
.

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Tire Süt Kooperatifi, üretici ortaklarının refahını artırmak için yatırımlara devam ediyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Yeni Tire ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin