Tire Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde bakım ve onarım çalışmaları başladı

Tire ilçesinde eğitim kalitesini artırmak amacıyla, Tire Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi binasının bakım ve onarım çalışmaları hız kazandı. "Tire Kız Meslek Lisesi" olarak da bilinen okulun yenilenme süreci başladı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın Yüzbaşıoğlu, yaptığı açıklamada, 2023-2024 eğitim öğretim yılına daha modern ve sağlıklı okullarla girmeyi hedeflediklerini belirtti. Bu amaç doğrultusunda yaz tatili döneminde okullarda bakım, tamirat, onarım ve yenileme çalışmalarına öncelik verdiklerini ifade etti. Yüzbaşıoğlu, önce Kızılcahavlu ve Akyurt mahalle okullarının bakım ve tamirat işlerine başladıklarını ve bu okulları yeni öğretim yılına hazır hale getirmek için yoğun bir çaba içerisinde olduklarını dile getirdi.

Şehit Albay İbrahim Karaoğlanoğlu Anadolu Lisesi’nin depreme karşı dayanıklı hale getirilmesi için çalışmaların sürdüğünü belirten Yüzbaşıoğlu, Öğretmen Melahat Aksoy Sosyal Bilimler Lisesi’nin büyük onarım işlemlerine de başlandığını kaydetti. Şimdi ise sıra Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin tamiratında.

Okulun tamirat sürecine ilişkin detayları paylaşan Yüzbaşıoğlu, ana binanın ve konferans salonunun çatı onarımının gerçekleştirileceğini, yağmur oluklarının, yangın merdivenlerinin bakımının ve kapıların yenileneceğini, tüm binanın iç ve dış boyasının yapılacağını vurguladı. Ayrıca, okulun kamera ve ses sistemlerinin de modernize edileceğini belirtti.

Yüzbaşıoğlu açıklamasında, ilçede sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir eğitim ortamının oluşturulması hedefiyle çalıştıklarını ve bu sayede ilçe genelinde eğitim kalitesinin yükseltilmesini amaçladıklarını söyledi.

Mustafa Uysal
.
.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Tire Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde bakım ve onarım çalışmaları başladı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Yeni Tire ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin