Tireli Öğrenciler, Teknofest’te buluştular!

Tire İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Tireli öğrencileri İzmir'de düzenlenen Teknofest'e götürerek büyük bir heyecanla buluşturdu. Öğrenciler, festivalde sergilenen teknolojilere yakından göz atma şansını elde ettiler

Tireli Öğrenciler, Teknofest'te buluştular!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’nin ilk ve tek havacılık, uzay ve teknoloji festivali olan Teknofest, İzmir Çiğli’de ziyaretçilerini ağırlamaya başladı. 2018 yılından bu yana düzenlenen Teknofest Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali, teknoloji yarışmaları, hava gösterileri, konserler, çeşitli konularda söyleşiler ve etkinlikler gibi bir dizi faaliyeti içerisinde barındırarak, toplumun teknolojiye olan ilgisini artırmayı ve Türkiye’nin teknoloji üreten bir toplum olma hedefini benimsemeyi amaçlıyor. Bu nedenle, özellikle öğrencilerin hayallerini gerçeğe dönüştürmeleri için büyük bir öneme sahip.

Teknofest’in ilk gününde, Tire Cumhuriyet ve Kurtuluş Ortaokulu ile Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden toplam 120 öğrenci, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından İzmir’e götürüldü. Festival boyunca, diğer okullardan da öğrencilerin program dahilinde festivale katılacağı belirtildi.

Tire İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Bizler, öğrencilerimizin vizyonlarını genişletmek ve onları ülkemizin geleceğine hazırlamak amacıyla bu teknoloji dünyasıyla tanışmalarını istedik. Okullarımız, Müdürlüğümüzün koordinasyonu ile öğrencilerini TEKNOFEST Festivali’ne götürmeye başladı. İlk gün, Cumhuriyet Ortaokulumuz, Kurtuluş Ortaokulumuz ve Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemizden toplam 120 öğrencimiz, öğretmenler ve idarecilerinin rehberliğinde bu heyecan verici etkinliğe katıldılar. Öğrencilerimiz, festival alanında sergilenen birçok ürünü yakından inceleme fırsatı bulmanın ve bu deneyimi yaşamanın büyük mutluluğunu yaşadılar” denildi.

HABER MERKEZİ

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Tireli Öğrenciler, Teknofest’te buluştular!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Yeni Tire ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin