Ödemiş’te dev rüzgâr kanatları şehir merkezinden geçti

Başkan Eriş “çevre yolu” için çağrıda bulundu

Ödemiş’te dev rüzgâr kanatları şehir merkezinden geçti
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kiraz’da kurulan rüzgâr enerjisi santrali için rüzgâr türbini kanatlarının Ödemiş ilçe merkezinden geçişi, geniş güvenlik önlemleri alınarak gerçekleştirildi. Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, bu tür tarihi geçişlerin yolun önemine dikkat çekti ve Torbalı-Ödemiş-Kiraz bölünmüş yol projesi kapsamında yer alan Ödemiş Güney Çevre Yolu’nun hızlı bir şekilde tamamlanması gerektiğini vurguladı.

Kiraz’da kurulan RES için üç rüzgâr türbini kanadının Ödemiş ilçe merkezinden geçişi, Ulus Meydanı’ndaki dönel kavşakta ayrı bir güzergâh açılarak gerçekleştirildi. Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü, Ödemiş İlçe Jandarma Komutanlığı ve Ödemiş Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, trafik güvenliği için gerekli önlemleri aldı.

Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, ilk türbinin Ulus Meydanı’ndan geçişi sırasında yolların önemini vurgulayarak, Ödemiş’in Güney Çevre Yolu’nun bir an önce tamamlanması gerektiğini söyledi. Eriş, çevre yolunun projesinin 22 yıl önce yapıldığını ancak hala tamamlanmadığını belirterek, projenin hızlanmasını ve tamamlanmasını diledi.

Eriş, ayrıca, kent içinde yapılan yol çalışmalarına da değinerek, Ödemiş’in bu alandaki ihtiyaçlarının hızla karşılanması gerektiğini ifade etti.

HABER MERKEZİ

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ödemiş’te dev rüzgâr kanatları şehir merkezinden geçti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Yeni Tire ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin