Tire’de Kadın Pazarı açıldı

Tire Perşembe Kadın Pazarı, Ev Hanımlarına Ekonomik Destek Sağlıyor

Tire'de Kadın Pazarı açıldı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tüketimin hızla arttığı bu dönemde kullanılmayan eşyalar, tekstil ürünleri ve çeşitli gereçler, ilk günden itibaren meraklıların ilgisini çeken bir pazar alanında sergileniyor. Öğrencilerden ev hanımlarına, emeklilerden çalışanlara kadar her kesim, bu özel pazar alanına ilgi gösteriyor. İstasyon yanındaki Hangar çok amaçlı salon, her Perşembe günü faaliyette bulunarak Tire Belediyesi tarafından tahsis edilmekte.

Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran, Hangar çok amaçlı salonunda her Perşembe günü kadınlara özel bir pazar alanı sunmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Başkan Duran, “Ev ekonomisine katkı sağlamak isteyen ev hanımlarımıza bu fırsatı sunmaktan gurur duyuyoruz. Bu pazar sadece bir satış alanı değil, aynı zamanda kadınlarımızın dayanışma ve paylaşma noktasıdır. Hemcinsleriyle bir araya gelerek aile ekonomilerine katkıda bulunan tüm hanımları tebrik ediyorum.” dedi.

Organizatör Gündüz Bağcı, Perşembe kadın pazarı ile ilgili Tv9 İzmir’e açıklamalarda bulundu.

Gündüz Bağcı, “Bu pazarın kuruluş amacının ev hanımlarına ekonomik destek sağlamak olduğunu belirtti. Şu an Tire’de ikamet eden tüm hanımlar bu pazara katılabilirler. Benimle stant için iletişime geçebilirler veya stant başvurusu için belediyenin kültür müdürlüğünü arayabilirler. İki yıl önce bir hanımeli ekibi olarak başladık ve hala kent müzesi’nin önünde stantlarımızı açıyoruz. Sadece kadınlardan oluşan kendi el emeği ürünlerimizi bu pazarda satıyoruz. Festivallere de katılıyoruz, gelecek festivalde Beydağ Festivali’nde de yer alacağız. Şu an, Perşembe günleri hangar içinde Perşembe pazarı olarak pazarımızı açtık. Bugün ilk günümüz. Bundan sonra her Perşembe günü sabah 9 ile akşam 17.00 saatleri arasında çok amaçlı salonda olacağız. Herkesi burada bekliyoruz, gelin ve hanımlarımızın neler yaptığını görün. Şu an burada 34 stant bulunuyor. Bu stantların başında 34 hanımefendi ürünlerini satıyor ve hepsinin çeşitli ürünleri mevcut. Ürünler yırtık, deforme veya eskimiş değil, hepsi temiz ve güzel ürünler. Eğer bizimle katılmak isterseniz, belediyeye danışabilirsiniz. Bu konuda bize yardım eden Sayın Belediye Başkanımız Salih Atakan Duran’a, Başkan Yardımcımız Sefa Yıldırım Bey’e ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Duygu EskiYörük’e teşekkür ederiz. Ayrıca bu konuda bizi yalnız bırakmayan tüm hanımlarımıza da teşekkür ederiz. Bu, Tire Perşembe kadın pazarı için bir ilk, ve hepimize hayırlı olsun, bol kazançlar dileriz.” dedi.

HABER MERKEZİ

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Tire’de Kadın Pazarı açıldı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Yeni Tire ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin