Tireli kadınlar yıl sonu sergisi açtı

İzmir Tire'de 2 Gün Sürecek Kadın El Emeği Ürünleri Sergisi Başladı

Tire kadınlar yıl sonu sergisi açtı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tire Sosyal Dayanışma Merkezi (SODAM) Koordinatörü Duygu Akyol, bugün başlayan el emeği ürünler sergisinin açılışını yaptı. Sergi, 2 gün boyunca ziyaretçilere açık olacak.

Aile Destek Merkezi ve Sosyal Dayanışma Merkezi (ADEM ve SODAM), son 3 ay içerisinde düzenlenen kurslar neticesinde üretilen ürünlerin sergisini ve satışını gerçekleştiriyor. Kadın vatandaşlara yönelik düzenlenen merkezdeki kurslar, mesleki becerileri artırmayı ve ek gelir elde etmeyi hedefliyor. Ayrıca, kişisel becerilerin geliştirilmesine yönelik eğitimler de sunuluyor.

Tire Sosyal Dayanışma Merkezi Koordinatörü Duygu Akyol, TV9 İzmir’e konuştu. Akyol, bu etkinlikle Aile Destek Merkezi ve Sosyal Dayanışma Merkezi olarak üç aylık bir kurs sürecinin ardından üretilen ürünlerin sergilenip satışının yapılacağını belirtti. Merkezin kadın vatandaşlara yönelik kurslar düzenlediğini ve bu kursların kadınların mesleki becerilerini artırmayı ve ek gelir elde etmeyi amaçladığını ifade etti. Ayrıca, kişisel gelişim kursları ve aile eğitimlerinin de merkezlerinde sunulduğunu ve katılımcılara 3 ay boyunca sabah ve öğleden sonra olmak üzere iki ayrı grupla destek verdiklerini ekledi.

Akyol, bu tür etkinliklerin devlet teşviki aldığını ve malzemelerin desteklendiğini, elde edilen gelirlerin ise katılan kadınlara dağıtıldığını vurguladı.

Sosyal Dayanışma Merkezi’nin faaliyetleri hakkında bilgi veren Akyol, bir gruplarının SODEM TOKİ mahallesinde bulunduğunu, diğer grubun ise Dere Kahvesi’nde Aydınoğulları Okulu’nda faaliyet gösterdiğini söyledi. Bu etkinliklerin hem keyifli zaman geçirmelerine hem de kişisel gelişimlerine katkı sağladığını ve kadınların ekonomik katkıda bulunmalarına yardımcı olduğunu ifade etti. Akyol, bu çalışmalara destek veren herkese teşekkür etti.

MUSTAFA UYSAL/ YENİTİRE

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Tireli kadınlar yıl sonu sergisi açtı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Yeni Tire ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin