AK Parti Tire’de yeni yönetim belli oldu

AK Parti Tire'de Yeni İlçe Yönetim Kurulu, İlçe Başkanı A. Kadir Uğurlu liderliğinde yeniden şekillendi. Tire'de yeni bir yönetimle çalışmalara başlayan Uğurlu’nun yeni ekibi, genç, dinamik ve tecrübeli isimlerden oluşuyor.

AK Parti Tire'de yeni yönetim belli oldu
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeni Yönetim ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan AK Parti Tire İlçe Başkanı A. Kadir Uğurlu, ” Yeni Yönetimimiz İl Başkanımız Sayın Bilal Saygılı ve Genel Merkez Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir’in olurları ile yeniden şekillendi. Herkesi kucaklayacak birbirinden değerli isimlerin bulunduğu güzel bir yönetim kurulu oluşturduk. Allah nasip ederse çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz. İlçemiz için önümüzde çok önemli bir yerel seçim var. Tire’de yaşayan tüm hemşerilerimiz bizler için çok değerli. Onların beklenti ve taleplerini biliyor, adımlarımızı ona göre atıyoruz. Allah nasip ederse 2024 yerel seçimlerinde ilçemizi AK Belediyecilikle yeniden tanıştıracağız. Liderimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde yeni Türkiye Yüzyılında daha yaşanabilir bir Tire, daha yaşanabilir bir Türkiye için çalışacağız. Ben şimdiden yeni yönetim kurulumu tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Bu vesile ile Partimize şimdiye kadar hizmet eden tüm İlçe Başkanlarımız başta olmak üzere, her kademede görev alan dava arkadaşlarıma ve partimize gönül vermiş tüm hemşerilerimize şükranlarımı sunuyorum. Rabbim yar ve yardımcımız olsun.” Dedi.

 

 

AK Parti Tire İlçe Yeni Yönetim Kurulu ;A. Kadir Uğurlu başkanlığında şu isimlerden oluşuyor:

Yavuz Keseli, Mehmet Karamanlı, Berrin Ateş Yılmaz, Şahin Kuyucu, Y. Fatih Şaşmaz, Salih Tabaru, Aslı Karakoş, Orhan Demirci, Tugay Toparlak, Uğur Han, Furkan Özçelik, Mehmet Saygılı, Selim Şengüler, K. Sena Karatabak, Adem Şen, Mehmet Demir, Emrah Kaplan, Hediye Tükenmez, Kamil Öztürk.

Haber Merkezi

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
AK Parti Tire’de yeni yönetim belli oldu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Yeni Tire ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin