Tireliler Manuş Baba konseriyle coştu

Tire Belediyesi, Cumhuriyet'in 100. yıl kutlamaları çerçevesinde bir dizi etkinlikle Tire halkını bir araya getirdi. Bu kutlamaların son halkası, sevilen sanatçı Manuş Baba'nın konseriyle gerçekleşti.

Tireliler Manuş Baba konseriyle coştu
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“Mutlu insanların yaşadığı Tire” sloganıyla, temel belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra kültürel etkinliklere de önem veren Tire Belediyesi, Cumhuriyet Bayramı’nda da önemli bir rol oynadı. Cumhuriyet korosu konseri, Atatürk Anıtı ve Cumhuriyet Meydanı açılışı, sanat sergileri, bisiklet turu, bayrak dağıtımı, gezici müze gezisi, ilçenin bayraklarla süslenmesi ve Fener Alayı gibi etkinliklerle renklenen bu özel gün, Manuş Baba’nın konseriyle taçlandı.

 

29 Ekim akşamı saat 19:23’te gerçekleşen etkinlikte, tarihi Tire Belediyesi Armoni Bandosu’nun öncülüğünde düzenlenen Fener Alayı büyük bir katılımla gerçekleşti. Vatandaşlar, marşlar söyleyerek Tire’nin sokaklarını gezdikten sonra coşkuyla Gölet rekreasyon alanına giriş yaptılar.

Tire Belediyesi, bu etkinlikle Tire halkına unutulmaz bir Cumhuriyet Bayramı yaşattı. Gölet rekreasyon alanındaki organizasyonda Manuş Baba, “Dönersen Islık Çal”, “Sallaya Sallaya”, “Kimler Gelmiş” gibi sevilen şarkılarıyla sahne aldı ve binlerce cep telefonunun ışığı eşliğinde İzmir Marşı’yla bayraklar dalgalanarak Cumhuriyet coşkusunu taçlandırdı.

 

 

Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran da etkinlik sırasında bir konuşma yaparak şunları söyledi: Cumhuriyet’in 100. yılını kutlamaktan dolayı mutluyuz. Bu büyük organizasyona hoş geldiniz. Cumhuriyet’imizin 100. yıl dönümünü kutlarken, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir’ ilkesiyle kurduğu Cumhuriyet’i onun değerlerine bağlı kalarak gelecek nesillere aktaracağımıza söz veriyoruz. Bu özel günde, Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve sevgiyle anıyor, sizlere değerli sanatçımızla keyifli anlar diliyorum.

Haber Merkezi

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Tireliler Manuş Baba konseriyle coştu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Yeni Tire ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin