Torbalı’da ‘Koşan Aynasız’ olarak tanınıyor

Torbalı’da polis memurluğu yapan Selçuk Muzaklar, maraton ve ultra maraton koşuyor. Bugüne kadar onlarca yarışmaya katılıp derecelerle dönen Muzaklar, etrafında ‘Koşan Aynasız’ diye tanınıyor.

Torbalı’da ‘Koşan Aynasız’ olarak tanınıyor
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Torbalı’da motorize trafik polisi olan Selçuk Muzaklar, maraton ve ultra maraton koşuyor. Bugüne kadar onlarca yarışmaya katılıp derecelerle dönen Muzaklar, etrafında ‘Koşan Aynasız’ diye tanınıyor. 16 yıldır polis memurluğu yapan, aslen Manisalı olan ancak uzun süredir Torbalı’da yaşayan başarılı polis memuru, ilçenin göğsünü katıldığı tüm maratonlarda kabartıyor. Son olarak Balıkesir’de 6 Eylül kurtuluş günü etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen İsmail Akçay Yol Koşusu’na katılan  Selçuk Muzaklar, kendi yaş grubunda müthiş bir başarı elde ederek, 12,5 kilometrelik parkuru, 50 dakikada koşarak ikinci oldu.

 

Selçuk Muzaklar
Selçuk Muzaklar

 

FUTBOLCULUKTAN KOŞUCULUĞA

Şimdilerde Avrasya Maratonu için hazırlıklarını sürdüren başarılı sporcu antrenmanlarını ilçe stadında yapıyor. 7-8 yıl futbol oynadıktan sonra koşuya yönelen Muzaklar, “Eskiden amatörde futbol oynuyordum. Koşunun beni mutlu ettiğinin görünce koşuya yöneldim. Yol yarışları, ultra maratonlar ve kros yarışlarına katılıyorum. Birçok madalyam var. Daha fazlasını kazanmak için çalışmalarımı sürdürüyorum” dedi. 39 yaşında olan başarılı trafik polisi, ilçenin göğsünü ilerleyen dönemlerde de kabartmaya hayli kararlı.

Haber Merkezi

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Torbalı’da ‘Koşan Aynasız’ olarak tanınıyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Yeni Tire ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin