İYİ Parti Torbalı’da Salih Korkmaz devri

İYİ Parti Torbalı Teşkilatı, yönetim kurulu üyelerinin oyları ile yeni ilçe başkanını seçti. Ahmet Künarlıoğlu, görevini Salih Korkmaz’a devretti.

Salih Korkmaz
İyi Parti Torbalı İlçe Başkanlığı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İYİ Parti Torbalı Teşkilatı yeni ilçe başkanını seçti. Torbalı Belediye Başkan Adayı olmak için görevinden istifa eden Ahmet Künarlıoğlu’nun yerine yeni ilçe başkanını seçmek için bir araya gelen ilçe yönetim kurulu üyeleri, oy birliğiyle Salih Korkmaz’ı ilçe başkanı olarak seçti. Seçime İYİ Parti İzmir İl Başkanı Sinan Bezircioğlu ve çok sayıda partili de gözlemci olarak katıldı.

OY BİRLİĞİYLE SEÇİLDİ

İYİ Parti’de Ahmet Künarlıoğlu’ndan boşalan ilçe başkanlığı makamı ilçe binasında seçim yapıldı. İYİ Parti İzmir İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu’nun da katıldığı seçimde 33 İlçe Yönetim Kurulu üyesi oy kullandı. Tüm Yönetim Kurulu üyelerinin teklifi ile yapılan açık oylamada Salih Korkmaz oyların tamamını alarak İyi Parti’nin yeni Torbalı İlçe Başkanı olarak seçildi. Salih Korkmaz, yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederken Korkmaz’ı ilk tebrik eden İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu ve Ahmet Künarlıoğlu oldu.

KÜNARLIOĞLU GÖREVİ DEVRETTİ

Görev teslim töreni sırasında konuşma yapan Ahmet Künarlıoğlu, “Genel merkezimiz ve parti delegasyonumuzun taktiri ile geldiğim ilçe başkanlığı görevimi layığı ile yapmak için var gücümle çalıştım. Görevim sırasında desteğini esirgemeyen Genel Başkanımız Meral Akşener’e genel merkez yöneticilerimize, İl başkanımız ve yöneticilerine, birlikte çalıştığım ilçe yönetim kurulu üyelerine ve parti tabanımıza teşekkürü borç biliyorum. Yeni ilçe başkanımız Salih Korkmaz’ı tebrik eder, başarılar dilerim. Partime hizmet etmeye devam edeceğim” dedi.

BEZİRCİLİOĞLU NET KONUŞTU

Seçimden önce basın açıklaması gerçekleştiren İyi Parti İzmir İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu, “İYİ Parti olarak İzmir’de çok iddialıyız. AKP’ye oy vermeyi içine sindiremeyen ama CHP’nin belediyecilikteki eksiklerini de gören İzmir seçmeni yerelde İyi Parti’yi tercih edecektir. Türkiye’de ilk açıklanan belediye başkan adayı, partimizin İzmir adayı olan Ümit Özlale oldu. Bizim adayımız hazır, ben geceleri rahat uyuyorum” dedi. Bezircilioğlu, “Bizler Türkiye’nin geleceğinden kaygı duyan insanların kurduğu bir partinin neferleriyiz. Bizim ne iktidar partisi gibi nede ana muhalefet partisi gibi sınırsız imkânlarımız yok. O nedenle biz elimizdeki kısıtlı imkânları en verimli şekilde kullanarak yola çıkacağız. İnşallah 1 Nisan sabahında tüm Türkiye’de yerel yönetimlerde İyi Parti olarak yeni bir çığır açacağız. Allah yardımcımız olsun” dedi.

KÜNARLIOĞLU’NA BÜYÜK ÖVGÜ

Kısa bir süre önce belediye başkanlığına adaylığını açıklayarak İlçe Başkanlığı görevini bırakan Ahmet Künarlıoğlu hakkında övgü dolu sözler sarfeden Bezircilioğlu, “Bir yere aday olmak, ortaya bir iddia koymak demektir. Ortaya bir iddia koyarak yola çıkan Ahmet Künarlıoğlu’nu tebrik ediyorum. Bugüne kadar partimize vermiş olduğu hizmetler sebebiyle de kendisine sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum. Çıktığı bu yolda kendisine başarılar diliyorum, Allah utandırmasın” dedi.

Haber Merkezi

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
İYİ Parti Torbalı’da Salih Korkmaz devri

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Yeni Tire ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin