Tire Kapalı Spor Salonu modernizasyon çalışmaları ile yenileniyor

Tire Kapalı Spor Salonu modernizasyon çalışmaları ile yenileniyor
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
 
Tire Kapalı Spor Salonu, uzun bir süredir tadilat görmemiş olup, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın öncülüğünde başlatılan modernizasyon çalışmalarıyla yeniden şekilleniyor. Haziran ayına yetiştirilmesi planlanan bu çalışma, 1990’lı yıllarda inşa edilen ve 2010’da lokal bir tadilat görmüş olan spor salonunu tamamen yenilemeyi hedefliyor.

Ekipler, öncelikle binanın güçlendirilmesi üzerine çalıştıktan sonra salonun zeminini değiştirecek. Ayrıca, idari binalarda yapılacak değişikliklerle birlikte, salon modern bir spor kompleksine dönüşecek. Bugün, spor salonunda yapılan incelemelerde, AK Parti Tire İlçe Başkanı Kadir Uğurlu, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

 

Başkan Uğurlu, salonla ilgili yaptığı açıklamada, “Bu anlamlı günde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 85. vefat yıldönümünde, onun izinde yürümek için var gücümüzle çalışıyoruz. Salonumuz, Bakanlığımızın talimatıyla yenileme çalışmalarına başladı. Tireli gençlerimizin daha iyi şartlarda spor yapabilmeleri için Bakanlığımızla yaptığımız görüşmeler sonucunda bir tadilat projesine başladık. Projemiz tamamlandığında, modern bir spor kompleksine kavuşmuş olacağız. Binada yapılan güçlendirme çalışmaları da devam ediyor. Bizler, AK Parti Tire İlçe Teşkilatı olarak sürecin takipçisi oluyoruz. Mayıs veya haziran ayı içerisinde, salonumuzu yeniden hizmete açmayı planlıyoruz. Şimdiden ilçemize hayırlı uğurlu olsun diyorum” şeklinde konuştu.
 
HABER MERKEZİ

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Tire Kapalı Spor Salonu modernizasyon çalışmaları ile yenileniyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Yeni Tire ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin