Çaylı’da 37. Geleneksel Rahvan At Yarışları düzenlendi

Türkiye Geleneksel Atlı Spor Dalları Federasyonuyla Ödemiş Belediyesinin işbirliği ile Ödemiş Çaylı Mahallesi'nde 37. Geleneksel Rahvan At yarışları düzenlendi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ödemiş’in Çaylı Mahallesinde her yıl geleneksel olarak düzenlenen rahvan at yarışlarının bu yıl 37.si yapıldı.Çaylı Mahallesinde düzenlenen rahvan at yarışlarına Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş,Siyasi partilerin ilçe Başkanları ,Kurum ve Kuruluş Müdürleri ve Ödemişliler katıldı.Düzünlenen Çaylı RahvanAt yarışları İstiklal marşı ve Saygı duruşu ile başladı .

Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu ve Ödemiş Belediyesinin katkılarıyla Çaylı Mahallesi’nde gerçekleştirilen etkinlikte farklı kategorilerde 160 rahvan atı yarıştı.Yarışın sonunda derece alan atlara ödülleri verildi .Bu yıl 37. düzenlenen Çaylı Rahvan At yarışlarının şampiyonu Ayvaz Çamdeviren ikinci Derya Dağcan üçüncü ise Kemal Dinlenmez oldu .Yarış sonrası dereceye giren yarışmacılara ödüllerini Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş verdi .

Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş düzenlenen yarış sonrası yaptığı konuşmada şunları söyledi:

Çaylı’da dün akşam coşkusunu yaşamıştık, bugün de heyecanını yaşıyoruz.Çaylı’da rahvan at yarışlarının bayramı için dün akşam coşkulu Fener Alayı sonrası THM’nin efsane sesi hemşehrimiz Bedia Akartürk ve 3M1A konseri ile yaşadığımız müzik şöleninin ardından bugün de Dutdibi Pisti’nde küheylanlar geleneğimiz için koşuyor.

 

 

 

 

 

 

KÜÇÜKMENDERES

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Çaylı’da 37. Geleneksel Rahvan At Yarışları düzenlendi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Yeni Tire ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin