Öğretmenler Günü’nde anlamlı ziyaret

Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran, Tire’nin en yaşlı emekli öğretmenlerinden biri olan Nihat Turhan’ı (89) evinde ziyaret ederek “24 Kasım Öğretmenler Günü”nü kutladı. Başkan Duran’ın Nihat öğretmene çiçek takdim ettiği buluşmada; sıcak sohbet ortamında eski günler konuşuldu, zaman zaman duygusal anlar yaşandı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Büyük vefa örneğinin gösterildiği bu anlamlı ziyaretten dolayı duygulanan Nihat öğretmen: Başkanımız buraya kadar gelmişler sağolsunlar. Bu yaşıma kadar geldim fakat hanemizi ilk defa bir belediye başkanı ziyaret etti. Beni çok onurlandırdı. Bizlere göstermiş olduğu bu vefa örneğinden dolayı Allah razı olsun”dedi.

Öğretmen Nihat Turhan (89)

 

Bu güzel buluşmayla ilgili olarak başkan Duran ise, “ Bugün Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün baş öğretmen olduğu tarih. Aynı zamanda öğretmenler günü. Bu özel günde, şehrimizin en yaşlı öğretmenlerinden kıymetli abimizi evinde ziyaret ettik. Onun sağlıklı sıhhatli olduğunu gördük ve çok mutlu olduk. Şahsında görev yapan tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü bir kez daha kutluyorum. Öğretmenlerimize nice başarılı yıllar ve eğitim sezonları diliyorum.”

 

Öğretmen Nihat Turhan (89)

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Öğretmenler Günü’nde anlamlı ziyaret

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Yeni Tire ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin