YÜKSEL “BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ, BİRLİKTE İLERLEYECEĞİZ”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Tire Belediye Başkan aday adayı Hüma Yüksel, AK Parti Tire İlçe teşkilatı, Mahalle Muhtarları ve basın mensupları ile kahvaltı ve Tire’nin Seçimi Türkiye Yüzyılı Proje Tanıtım toplantısı düzenledi. Kahvaltı da şehitler için saygı duruşu yapıldı ve İstiklal Marşı okundu. Hüma Yüksel Tire için yapacakları projelerden ve çalışmalardan bahsetti.

Hüma Yüksel açıklamalarında şu ifadelere yer verdi.

“Yerel düzeyde halkımızın en yakın danışmanları ve hizmetçisi olan sizler, Tire’nin sorunlarını en iyi bilen ve çözümü için de çaba sarf eden kişilersiniz. Sizler ile birlikte ve sizlerin deneyimlerinden faydalanmak, bizim için de son derece kıymetlidir.

Siz değerli paydaşlarımızla iş birliği yaparak ve uzun zamandır yapmış olduğumuz çalışmalarla ortaya çıkardığımız birbirinden kıymetli projelerimizi tanıtmak ve paylaşmak için buradayız.

İlçemizin gelişmesi ve yaşam kalitesini artırması amacıyla hazırladığımız bu projelerimizin Tiremizi her yönüyle daha yaşanabilir bir kent haline getirmesine katkıda bulunacağına inanıyorum.

İlçemizin potansiyelini en üst düzeye çıkarmak adına, sizlerin fikirlerine, katkılarına, desteğine her zaman ihtiyacımız var. Bugün Tire’nin geleceği için bir kez daha aday adaylığımı projelerimiz ile birlikte açıklıyorum.

Birlikte başaracağız, birlikte ilerleyeceğiz. Her şey Tire için.”

Yüksel’in açıklamalarının ardından Tire’nin Seçimi Türkiye Yüzyılı Proje Tanıtım videosu izletildi.

Hazırlanan projeler şu şekilde:

1/5000 Nazım İmar Planı çalışmaları, alt yapı eksiklikleri, ticaret bölgelerinin belirlenmemesi, sanayi alanlarının doğru planlanmaması ile ilgili sorunlar, Tire’nin büyümesine ve kalkınmasına engel olmaktadır. Bu yüzden Nazım İmar Planının revizyonu yapılmalıdır.

Çöp konteynırlarının yer altına alınması çalışması.

Huzur Okulu Projesi, bakıma muhtaç yaşlılar ve çocuklar için temel ihtiyaçlarını karşılamak için aynı zamanda yaşlıların tecrübelerini çocuklarla paylaşabilecekleri sıcak bir ortamın oluşmasına katkı sağlayacağız.

Otopark Projesi. İlçede ki otoparkların yetersiz olması ve mevcut otoparkların verimli kullanılamaması sebebiyle, otopark planlaması yapılacaktır.

Askıda Paylaşım Projesi. Geçmişten günümüze insanımızın paylaşımcı ruhunun örneği olan bu proje, kimi zaman askıda ekmek ile kimi zaman farklı bir yardımlaşma unsuruyla alan el ile veren el buluşmuştu. Bu proje ise bu geleneği otomasyon sistemiyle birleştirerek, günümüz teknolojisiyle harmanlayacağız.

Cep Otogarı Projesi. Köy minibüslerini cep otogarlara taşıyarak, ulaşımı kolaylaştıracağız ve trafik sorununu çözeceğiz.

Soğuk Hava Deposu Projesi, Kadın İstihdamı ve El Sanatları Merkezi, Üniversite ve Hastane Projesi, Tarım Ürünlerinin Kooperatifleştirilmesi, Spor Kompleksi Projesi.

 

Haber Merkezi

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
YÜKSEL “BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ, BİRLİKTE İLERLEYECEĞİZ”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Yeni Tire ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin