ASLANOĞLU AKP’NİN İZMİR’E OLAN SEVGİSİ BU KADAR

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AKP iktidarının 2024 yılı İzmir projeleri yatırım bütçelerini açıklaması üzerine Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu şu ifadeleri kullandı:
“Büyük reklamlar ve söylemlerle İzmir Halkapınar-Otogar Metro’sunun yapımını üstlendiğini anlatan AKP iktidarı, daha kazma vurmadığı projeye bu yıl 3 bin lira kaynak ayırdı. İşte AKP’nin İzmir’e olan sevgisi, yatırımı bu kadar.
AKP iktidarı İzmir’deki toplam 10 ayrı projeye, 1.000 lira ila 5.000 lira arasında bütçe ayırmış. İzmirlinin aklıyla dalga geçmektir bu. Bu İzmir’e şaşı bakmak, bedel ödetmektir. Takdir İzmirlilerindir. Hayaller İzmir’de iktidar, gerçekler metroya 3 bin lira kaynak.”

AKP iktidarının 2024 yılı İzmir projeleri yatırım bütçeleri şu şekilde:
Halkapınar-Otogar Metro projesi için 3.000 TL, Ödemiş-Kiraz demiryolu ÇED-Etüt-Proje müşavirlik kontrollük yüksek standartlı 30 kilometrelik demiryolu çalışmaları için 1.000 TL, Selçuk-Ortaklar yeni demiryolu ve 2’nci hat yapımı çalışmaları için 1.000 TL, İzmir Liman Modernizasyonu bakım onarım inşaat makine teçhizat, rıhtım bakım onarımı, üstyapı çalışmaları için 5.000 TL, 1019 numaralı rıhtımların ötelenmesi 1.000 TL, Liman yaklaşım kanalının taranması için 1.000 TL, Konteyner molü inşaatı için 1.000 TL, Liman sahasının ve çevresinin rehabilitasyonu 1.000 TL, Makine teçhizat rıhtım bakımı, onarımı, tarama, üstyapı için 1.000 TL, Urla Çeşme Devlet Yolu için 11 kilometrelik bask, 37 kilometrelik by bsk çalışmaları için 1.000 TL.

 

Haber Merkezi

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ASLANOĞLU AKP’NİN İZMİR’E OLAN SEVGİSİ BU KADAR

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Yeni Tire ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin