TİRE’DE CUMHUR İTTİFAKI’NIN ADAYI KİM OLACAK?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Miliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Veysel Şahin, il başkanlığında seçim gündemi ile basınla bir araya geldi. MHP’li Şahin, geçtiğimiz günlerde adaylığı kesinleşen AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ’a desteğini açıkladı. Şahin, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Salih Atakan Duran’ın MHP rozeti takıp Tire’den aday olacağı iddia edildi. Görüşmeniz oldu mu?’ sorusuna yanıt veren Şahin, “Salih Atakan Duran da talep ediyor başka talep eden birçok arkadaşımız var. Benim kendisi ile bir görüşmem olmadı” dedi.

HAMZA DAĞ’IN CANLA BAŞLA YANINDAYIZ

Seçim mesajı veren Şahin, “Cumhur İttifakı tıpkı 2023 Seçimlerinde olduğu gibi geleceğe güvenle bakan Milletimizin teveccühünü kazanacak ve 2024 Mahalli İdareler Seçimlerine de Zafer mührünü vuracaktır. Kazanacağımız zaferle İzmir şehrimiz başta olmak üzere bütün büyük şehirlerimiz kaybettiği yılları geri kazanacak, Merkezi hükümetle uyumlu yepyeni bir yerel yönetim anlayışıyla gelecek yüz yıla damgasını vuracaktır. Bu noktada, bizleri 2024 yerel seçim zaferi için gayretlendiren en önemli müjde de hiç şüphesiz; Varlığı, mücadele azmi, İzmir için yaptıkları, dostluğu, inancı ve sarsılmaz iradesiyle kendisini kanıtlamış İzmir Milletvekilimiz Hamza Dağ Beyefendi’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı olarak aday gösterilmesi olmuştur. Kendisini kutluyor, her zemin ve şartta, gece gündüz demeden; canla başla yanında mücadele edeceğimizi ifade ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

AKP mi MHP mi?

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin İzmir Tire’ye yönelik özel bir talebinin olduğunu, Tire’de Cumhur İttifakı olarak yerel seçimlerde MHP’li bir adayın gösterileceğini söyledi. İYİ Partili Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran da, MHP’ye geçeceği iddialarıyla ilgili, “Şuan konuyla ilgili açıklama yapmamız erken” yanıtını verdi.

Bilal Saygılı, bir televizyon programında yaptığı konuşmada, Tire’ye yönelik Devlet Bahçeli’nin özel bir talebinin olduğunu söyledi. Saygılı, “İzmir ile ilgili, 2019 yerel seçimlerinde, nasıl bir paylaşım yapılmış ise ilçelere hangi partimizle gireceğimizin kararı verilmiş ise aynı şekilde devam kararı verildi. Sadece birkaç gün içerisinde Devlet Bahçeli’nin Tire’ye özel bir talebinin olması sonucunda, Cumhurbaşkanımızın da karşılıklı mutabakat kurarak yapmış olduğu bir Narlıdere ve Tire değişimi oldu. Bu da hem ilimiz için hem de Cumhur İttifakımız için hayırlara vesile olsun” dedi.

Bilal Saygılı’nın açıklamaları ve Devlet Bahçeli’nin Tire isteği üzerine son söz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’da. Ancak hala kesinleşmiş bir durum yok. AK Parti İzmir teşkilatının Tire’de kendi adayıyla seçime girecekmiş gibi hazırlıklarını devam ettirdiği belirtiliyor.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
TİRE’DE CUMHUR İTTİFAKI’NIN ADAYI KİM OLACAK?

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Yeni Tire ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin