GÜROL SOYUER TV9 İZMİR’E KONUŞTU

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyet Halk Partisi Tire İlçe Başkanı Nejat Bozkurt’un belediye başkan aday adaylığı için istifa etmesinin ardından, İlçe yönetiminin kararı ile yeni İlçe Başkanı Avukat Gürol Soyuer olmuştu.

Tv9 İzmir Mikrofonlarına konuşan Gürol Soyuer şunları söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi Tire İlçe Başkanıyım ve aynı zamanda serbest avukatlık yapıyorum yaklaşık bir ay önce Yönetim Kurulu Üyesi iken İlçe Başkanımızın Belediye Başkan Aday adayı olması üzerine ben yönetim kurulunun içinden atandım şu anda ilçe başkanlığı yürütüyorum. Cumhuriyet Halk Partisi Tire Belediye Başkan adayımız Hayati Okuroğlu genç bir arkadaşımız.Tire’de tanınan donanımlı ve mali müşavirlik yapan CHP’nin içinden gelme ve parti için emeği olan bir kardeşimiz.Aynı zamanda üniversite’de hocalık yapan yerel yönetimler ile ilgili okul bitirmiş başarılı bir kardeşimiz.

Bizim adayımız belli olduktan sonra öncelikle biz parti içinde toparlanmaya başladık öncelikle eski ilçe başkanlarımızı dolaştık ziyaretler yaptık. Parti büyüklerimizi ziyaret ettik bazı eski dönemden kırgın olan partililerimiz vardı onlar ile görüştük. Onların da gönlünü aldık yani şu anda parti içinde birlik beraberliği sağladık.Herhangi bir sıkıntımız kalmadı daha sonrasında da sivil toplum kuruluşlarımızı ziyaret ettik.Şimdi de köy etkinliklerimize başladık bu aşamada yaptığımız çalışmalar bu şekilde.

CEMİL TUGAY’IN HİZMET EDECEĞİNE İNANIYORUZ

Bugün sabah partilerimizle birlikte İzmir’e gittik gayet güzel bir şekilde İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Cemil Tugay’ı karşıladık. Tebrik ettik konuşmalarını dinledik.

Bizim açımızdan Cemil Tugay Başkanımızın özel bir durumu var. Cemil Tugay Tiremizde iki yıl doktorluk yaptı. Biz Cemil Tugay’ı aday adaylığı sürecinde Tire’de güzel bir şekilde karşıladık kendisi de çok memnun oldu. Tireye gelmeden önce Tire’nin sorunlarını araştırmış eksikleri bilerek geldi. Bizlerle bu konuyu konuştu Tire’de yapacaklarını bizlere anlattı. Biz Tireye ve İzmir Büyükşehir Belediyesinin ilçelerine hizmet edeceğine inanıyoruz.

Haber Merkezi

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
GÜROL SOYUER TV9 İZMİR’E KONUŞTU

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Yeni Tire ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin