“HEP BİRLİKTE ÖDEMİŞ’İ YÖNETMEYE GELİYORUZ”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Moderatörlüğünü Aris Medya Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Atahan Keçeci’nin yaptığı “ÖDEMİŞ HALKI BAŞKAN ADAYLARINDAN NE İSTİYOR” programının ilk konuğu Ödemiş Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Dilek Acar Güleç oldu. 16 Şubat Cuma günü Ödemiş Belediyesi Düğün Sergi ve Kongre salonunda yapılan açık oturuma Ödemiş Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Murat Cansız ve Ödemişli vatandaşlar katıldı. Diğer partilere davet götürülmesine rağmen programa katılmadılar ve bu durum Murat Cansız ve Dilek Acar Güleç tarafından eleştiri ile karşılandı.

İsmail Atahan Keçeci, hem kendi sorularını hem salondaki ve canlı yayında izleyen vatandaşların sorularını Başkan adayı Dilek Acar Güleç’e aktardı. Bütün soruları içtenlikle cevaplayan Ödemiş’in Topuklu Efe’si Dilek Acar Güleç, ‘’kadın kazanacak da ne olacak?” sorusunu yanıtlarken duygulu anlar yaşadı ve gözyaşlarını tutamadı.

HEP BİRLİKTE ÖDEMİŞ’İ YÖNETMEYE GELİYORUZ

Öncelikle buraya gelen sevgili konuklarımıza teşekkür etmek istiyorum ve ekran başında bizleri izleyen seyircilerimize sevgi ve saygılarımı iletiyorum. Bu salonun çok kalabalık olmasını isterdim. Biz kendimizden olanları pek çağırmadık. Çünkü ben, bizi merak edenlerin, ne yapacağımızı görmek isteyenler burada olsun isterdim. Diğer partileri ve gençlerini buraya davet ettiğinizi biliyorum. BBP İlçe Başkanı Murat Cansız’a ve  ekibine teşekkür ediyorum, onları burada görmek beni memnun etti. Keşke diğer partiler de katılmış olsaydı. Ödemiş’in en büyük eksik yanı bu, biz bunu yapmaya geliyoruz. Hep birlikte Ödemiş’i yönetmeye geliyoruz. Var ise eksiklerimiz, onları gösterecekler, var ise önerileri, onları dile getirecekler ve hep birlikte Ödemiş’i düzeltmek adına, Ödemiş’i daha ileriye taşıyıp vizyon sahibi yapmak adına bu birlikteliğin sağlanması gerekiyor. Parti ayırmaksızın herkesle birlikte bu yönetimi sağlamamız gerekiyor. İnşallah önümüzdeki süreçlerde bunları sağlayacağız. Böyle bir programı gerçekleştirdiğiniz için teşekkür ediyorum. Böyle programların daha sık yapılması gerekiyor.

SAHADA ÇOK MUTLUYUM

130 bin nüfuslu Ödemiş’e ulaşmak gerçekten çok özveri istiyor. 3,5 aydan beri özellikle kırsal kesimden başlayarak Ödemiş merkezine doğru, herkesi kucaklamak, herkesle tokalaşmak istedim. Onları dinlemek, sorunları yerinde görerek tespitte bulunup, onlar ne istiyor öncelikle onu görmek adına dolaşıyorum ve dolaşmaya da devam ediyorum. Sahada çok mutlu oluyorum. Yakınen onları görmek, dinlemek onları da mutlu ediyor. Şu an için güzel gidiyoruz, önümüzde 45 günlük bir süreç var, biz devam edeceğiz aynı şekilde.

ÖDEMİŞ’TE BİR ŞEYLERİN ARTIK DEĞİŞMESİ GEREKİYOR

Yerel Güç gazetesinin sahibiyim, 28’nci yılıma girdim meslek hayatımda. Süleyman Demirel Üniversitesi Radyo Televizyon Yayıncılığı bölümünden mezunum. Çoğu genç Ödemiş’te kalmak istemez aslında, üniversite hayatını yaşayanlar özellikle Ödemiş’te yaşamayı pek tercih etmiyorlar. Ben Ödemiş’te kalmayı tercih ettim. Dışarıda çalışmalarım oldu ama Ödemiş’i çok seven birisi olarak burada kaldım. Ödemiş’te bir şeylerin artık değişmesi gerekiyor.

AYRIŞTIRMADAN, BİRLİK VE BERABERLİĞİ SAĞLAYARAK ÖDEMİŞ’İ DAHA İLERİYE TAŞIMAK ADINA BELEDİYE BAŞKANI OLMAYA GELİYORUM

28 yıllık süreçte, gazeteci olarak sorunları ve eksikleri tespit eden, gören birisi olarak bir şeylerin değişmesi gerektiği kanısına vararak uzun süreden beri Belediye Başkan’ı olmak için çalışmalarımı devam ettirdim. Bu anlamda bir karar verdim. Sayın Murat Cansız’la da bir görüşmem oldu, bu anlamda doğru bir parti ile yola çıkmam gerekiyordu. BBP doğru değil diye seçmedim değil asla yanlış anlamayın. Bir karşılığı olan, gerçekten insanlara dokunabileceğim, hiç ayrıştırmadan bir araya getirebileceğim bir parti olması gerekiyordu. O da Demokrat Parti’ydi benim için. Kendim bizzat İlçe Başkanı Murat Ateş’e ben Demokrat Parti’nin adayı olmak istiyorum dediğim de sağ olsun bana destek oldu ve yola çıktık. Bugün Demokrat Parti’nin Ödemiş Belediye Başkan adayı olabilirim ama ben hangi siyasi görüşten olursa olsun herkesin Belediye Başkan adayı olmaya geliyorum. Ve öncelikle Başkan sıfatıyla değil, kimisinin ablası, arkadaşı, dostu, bacısı, annesi yani makamın vermiş olduğu sıfat değil de herkesle bir olmaya geliyorum. Ayrıştırmadan, birlik ve beraberliği sağlayarak Ödemiş’i daha ileriye taşımak adına Belediye Başkanı olmaya geliyorum.

Haber Merkezi

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
“HEP BİRLİKTE ÖDEMİŞ’İ YÖNETMEYE GELİYORUZ”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Yeni Tire ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin