GÖLCÜK’ÜN DOĞASINA UYGUN PROJELER YAPACAĞIZ

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Demokrat Parti Ödemiş Belediye Başkan adayı Dilek Acar Güleç Gölcük ve Gölcük Otel ile ilgili projelerden bahsetti. Gölcük Otel’in Gölcük’ün doğasına yakışmadığını ifade eden Ödemiş’in Topuklu Efe’si Dilek Acar Güleç “Gölcük’e bir ucube diktiler hatta dikemediler yarım bıraktılar” ifadelerini kullandı.

Demokrat Parti Ödemiş Belediye Başkan Adayı Dilek Acar Güleç açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Gölcük, dünyanın 8 harikası felan diyoruz da, biz şu an cennet gibi bir havzada yaşıyoruz. Ben bugün güneyde Hamamköy tarafına gittiğim zaman, Kutlubeyler, Cevizalan oraları gezdim. O kadar güzel yerlerimiz var ki bizim. Sadece Gölcük değil, Ödemiş’in her yeri güzel, hepsiyle ilgili projelerimiz var. Gölcük’le ilgili de biliyorsunuz Gölcük’e bir ucube diktiler hatta dikemediler yarım bıraktılar. 10 yıldan beri yapmaya çalışıyorlar oteli biliyorsunuz. Biz de haber yapıyoruz ne zaman olacak, ne zaman bitecek diye. Gölcük gibi bir yere maalesef o betonarme yakışmıyor. Zaten müteahhit bunu yapamadı, normalde  Ödemiş Belediyesi’ne yapamadığı için bir ceza ödemek zorunda. Ama yandaş olunduğu için kimse bununla ilgilenmiyor. Olan yine bizlere oluyor.

Biz geldiğimizde öncelikle o otel sorununu çözeceğiz. Açıkça söyleyeyim size, o otelin oradan kalkması gerekiyor. Onun yerine orada doğa ile iç içe olacak konaklamalar, bungalov, ahşap ev tarzında yapılması gerekiyor, doğaya uygun yapılması gerekiyor projelerin. Yaklaşık 6 ay önce orayla ilgili bir çalışma başlattım. Bununla ilgili çalışan profesyonel bir ekibimiz var. Simülasyon hazırlığı da yapıyorlar, nereye ne yerleştirir, nasıl yaparız diye.

Geçen gittiğimde Gölcük’ün kanalizasyon suyu taşmıştı, yağmur suyu ile birlikte sokaklardaydı. Öncelikle bu rezaletten kurtulmamız gerekiyor bizim. Daha doğal doğaya uygun şekilde proje hazırlığımız var ve yapacağız. Buna da imkanımız var.”

Haber Merkezi

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
GÖLCÜK’ÜN DOĞASINA UYGUN PROJELER YAPACAĞIZ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Yeni Tire ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin