“DEĞİŞİM ŞART, YEREL SEÇİMLER DE DEĞİŞİM İÇİN BİR FIRSAT”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyet Halk Partisi Ödemiş Belediye Başkan adayı Mustafa Turan, Ödemiş Süs Bitkileri Kooperatifi Başkanı Olgun Ballı’nın ev sahipliğinde süs bitkisi sektörünün temsilcileriyle bir araya geldi. CHP teşkilatı ile beraber gerçekleştirdikleri toplantıda, Ödemiş’in park ve meydanlarını süs bitkisi üreticileriyle işbirliği içinde birer peyzaj bahçesine dönüştürecek fikirler ele alındı. Ayrıca, fuar ve tanıtım atağının önemi vurgulandı. Başkan Turan, katılımcılara konukseverlikleri ve katkıları için teşekkür etti.

Ödemiş Belediye Başkan adayı Mustafa Turan, süs bitkisi sektörü temsilcileriyle gerçekleştirdiği toplantının ardından esnaf ziyaretlerinde bulundu. Ziyaretler sırasında, emekli, işçi ve esnafın içinde bulunduğu ekonomik kriz ortamına dikkat çekerek, vatandaşların yaşadığı sıkıntıları dinledi. Turan, ekonomik zorlukların aşılması için çözüm önerileri sunmayı ve esnafın yanında olmayı taahhüt etti.

Turan, ” Değişim şart, yerel seçimler de değişim için bir fırsat ve bir adım. Ülkemizin kaynaklarını da şehrimizin kaynaklarını da doğru yönetmek zorundayız” ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
“DEĞİŞİM ŞART, YEREL SEÇİMLER DE DEĞİŞİM İÇİN BİR FIRSAT”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Yeni Tire ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin