Tire Belediyesi’nden muhteşem sünnet şöleni

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran’ın girişimiyle düzenlenen ve geleneksel bir etkinlik haline gelen Sünnet Şöleni, bu yıl büyük bir coşkuyla gerçekleşti. Aylar öncesinden başlanan hazırlıkların meyvesi olarak, bu yıl üçüncüsü Alay Parkı’nda gerçekleşen bu muhteşem etkinlikte 50 çocuk erkekliğe ilk adımını attı. Şölende, Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran, Başkan Yardımcısı Sefa Yıldırım, Tire Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar, Tire Belediyesi Zabıta Müdürü Tarık Bolpaça, Tireli İş İnsanları ve binlerce davetli bir araya geldi. Etkinlikte 3 bin kişilik yemek ikramı yapıldı ve toplamda yaklaşık üç bin beş yüz kişi katıldı.

Tire Belediye Başkanı Salih Atakan Duran, şölen boyunca sünnet çocukları ve aileleriyle yakından ilgilendi. Etkinlikte sünnet çocuklarına ve diğer çocuklara ücretsiz pamuk helva ve patlamış mısır dağıtılırken, davetlilere de lokma ikramı yapıldı. Çocuk animasyon ekibi, minikleri eğlendirdi. Sünnet yemeğinin ardından Kur’an-ı Kerim tilaveti ve mevlidi şerif okundu. Ayrıca Tire Belediyesi Halk Oyunları ekibi ve mehter takımı da unutulmaz gösterilere imza attılar.

Etkinlik sonunda, sünnet çocukları ve aileleri, İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından gönderilen üstü açık otobüslerle şehir turu attılar. Bu özel organizasyona Tireli iş insanlarının destek vermesiyle sünnet çocuklarına takılar da hediye edildi.

Başkan Duran, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, “Tire Belediyesi olarak göreve başladığımızda sünnet şölenini geleneksel hale getirme hedefi koymuştuk. Pandemi nedeniyle ikinci yıl ara vermek zorunda kaldık, ancak bu yıl üçüncüsünü büyük bir coşkuyla gerçekleştirdik. Göreve geldiğimizden bu yana milli ve dini günleri layıkıyla yaşatma kararlılığımızı sürdürüyoruz. Sünnet şöleni, bu önemli geleneklerden biri ve bundan sonra da her önemli günü en güzel şekilde kutlayacağımıza söz veriyoruz. Bu etkinliğe destek veren kurumlar, kuruluşlar ve hayırsever iş insanlarına teşekkür ediyor, sünnet çocuklarının mutluluğunun her şeye değer olduğunu ifade etmek istiyorum” dedi.

Mustafa Uysal – Yeni Tire

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Tire Belediyesi’nden muhteşem sünnet şöleni

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Yeni Tire ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin