Tire’ye Yeni Rehberlik Araştırma Merkezi Açılıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tire İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, uzun yıllardan bu yana ilçede özel eğitim gereksinimli bireylerin eğitsel değerlendirme ve tanılama süreçlerinde yaşadığı zorlukları gidermek amacıyla Bakanlık onayı alarak yeni bir Rehberlik Araştırma Merkezi (RAM) açma kararı aldı. Yakın bir zamanda hizmete girecek olan yeni RAM, Şaik Yurdu’nun bulunduğu binada faaliyete geçecek.

Uzun yıllardır ilçede özel eğitim gereksinimli bireyler, eğitsel değerlendirme ve tanılama süreçleri için çevre ilçe ve illerde bulunan RAM’lara gitmek zorunda kalıyorlardı. Ancak bu yolculuklar sırasında yaşanan sorunlar ve bekleme süreçlerinin uzunluğu, özel eğitim ihtiyacı olan öğrencileri ve ailelerini olumsuz etkiliyordu. Ayrıca, çevre ilçelerdeki RAM’ların yoğunluğu, vatandaşları zor durumda bırakıyordu.

Tire İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün girişimleri sonucunda Bakanlık onayı alınarak açılan yeni Rehberlik Araştırma Merkezi (RAM), ilçedeki özel eğitim ihtiyacı olan bireyler için büyük bir kolaylık sağlayacak. Artık vatandaşlar, uzak mesafeleri katetmek zorunda kalmadan ilçelerindeki bu merkezden hızlı ve etkili bir şekilde hizmet alabilecekler.

HABER MERKEZİ

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Tire’ye Yeni Rehberlik Araştırma Merkezi Açılıyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Yeni Tire ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin