Bu gösteri kaçmaz: Cumhuriyet Kadınları Bandosu 29 Ekim’de Ödemiş’i coşturacak

Cumhuriyetimizin 100. Yılında Ödemiş caddeleri Cumhuriyet Kadınları Bandosu ile coşacak.

Cumhuriyet Kadınları Bandosu 29 Ekim'de Ödemiş'i coşturacak
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyetimizin 100. Yılı için heyecanlı bekleyiş sürerken Ödemiş’te Atatürkçü Düşünce Derneği öncülüğünde 100 kadından oluşan Cumhuriyet kadınları bandosu 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda yapacakları büyük gösteri için hazırlıklarını tamamladı. Trampet gösterisi ile Cumhuriyet coşkusuna coşku katacak Cumhuriyet Kadınları Bandosu, Ceren Önsöz Kasapoğlu yönetiminde son provayı Ödemiş Belediyesi Düğün Sarayı ve Kongre Merkezi’nde yaptı.

29 Ekim Pazar günü saat 16.00’da Ulus Meydanı’ndaki Park Kafe önünden başlayacak Cumhuriyet Kadınları kortej yürüyüşü Saraçoğlu Caddesi üzerinden Salı Pazarı Parkı’nda son bulacak. Cumhuriyetimizin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında Ödemiş Belediyesi’nin destekleri ile düzenlenecek gösteriye tüm halkımız davetli.

ADD Ödemiş Şube Başkanı Metin Kıral, “Cumhuriyetimizin 100. Yılı’nı adına ve anlamına yakışır gösterilerle kutlamak için Cumhuriyet ve Atatürk sevdalıları olarak tek yüreğiz. Atatürkçü Düşünce Derneği Ödemiş Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri olarak Ödemiş’te Cumhuriyet coşkusuna coşku katacak bir organizasyon için Cumhuriyetimizin ışığıyla bugünlere gelmiş aydın kadınlarımızla el ele verdik. Uzun süredir hazırlıkları süren trampet gösterisi ile Cumhuriyet’in sesini tüm yurda ve dünyaya duyuracağız. Kuvayı Milliye’nin temelini atan, Cumhuriyet değerlerini en güzel şekilde yaşatan şehrimiz Ödemiş’te Cumhuriyetimizin 100. Yılı için düzenlenecek tüm etkinliklerimiz ile birlikte Cumhuriyet Kadınları Bandosu gösterisine de tüm Ödemişlileri bekliyoruz. Bu büyük organizasyonun hazırlanmasında emeği olanlara, bandoda yer alan yürekli Cumhuriyet kadınlarımıza şimdiden teşekkür ediyorum. Cumhuriyet’in 100. Yılı sevincini hep beraber yaşayalım” dedi.

Haber Merkezi

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bu gösteri kaçmaz: Cumhuriyet Kadınları Bandosu 29 Ekim’de Ödemiş’i coşturacak

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Yeni Tire ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin