21. Dönem İzmir İl Genel Meclis Üyeleri Ödemiş’te

21. Dönem İl Genel Meclisi üyeleri Adnan Saygılıer’in Ödemiş Zeytinlik Mahallesi'nde düzenlediği akşam yemeğinde bir araya geldiler.

21. Dönem İzmir İl Genel Meclisi üyeleri Ödemiş’te
21. Dönem İzmir İl Genel Meclisi üyeleri
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

21. Dönem İzmir İl Genel Meclis üyeleri 30 Mart 2014 tarihinde 6360 sayılı Büyükşehir Yasası ile İl Genel Meclisinin kapatılmasını değerlendirdiler. İl Genel Meclis üyeleri bu tür etkinliklerin çok verimli olduğunu ve sürekli düzenlenmesi gerektiğini belirttiler.

Düzenlenen etkinliğe geçmiş dönem Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin, geçmiş dönem Beydağ Belediye Başkanı Vasfi Şentürk, geçmiş dönem Ovakent Belediye Başkanı Ali Demirel ve 21. Dönem İzmir İl Genel Meclis üyeleri katıldı.

Etkinlik gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti. Misafir olarak gelen 21. Dönem İzmir İl Genel Meclis üyeleri Ödemiş’in doğal güzellikleri arasında yer alan Gölcük Mahallesi ve Birgi Mahallesi’ni de ziyaret ettiler.

21. Dönem İl Genel Meclis üyesi Adnan Saygılıer düzenlediği etkinlikte şunları söyledi:

30 Mart 2014 tarihinde 6360 sayılı Büyükşehir Yasası ile Türkiye’nin 30 il genel meclisinin kapatılmasıyla görevimiz son buldu ama ne var ki 21. Dönem İl Genel Meclis üyeleri olarak ayrı ayrı siyasi partilerden seçilmiş olsak da biz bir aile gibiydik. Şimdi de arkadaşlarımızla bir araya gelelim, hasret giderelim, anılarımızı tazeleyelim; ayrı kaldığımız yıllar içerisinde de neler yaptığımızı konuşalım istedik.

Haber Merkezi

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
21. Dönem İzmir İl Genel Meclis Üyeleri Ödemiş’te

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Yeni Tire ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin