Emlak sektöründe yeni yönetmelikle, internet ilanlarına değişiklikler geliyor

Tire Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ümit Ünalmış, 1 Kasım'dan itibaren yürürlüğe giren yeni yönetmelikle ilgili bilgilendirme toplantısının detaylarını paylaştı.

Tire Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ümit Ünalmış
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tire Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ümit Ünalmış, 1 Kasım’dan itibaren yürürlüğe giren yeni yönetmelikle ilgili bilgilendirme toplantısının detaylarını  Yeni Tire Gazetesi’nden Mustafa Uysal ile  paylaştı.

Toplantıda üyelere, İzmir Emlakçılar Odası Başkanı Mesut Güleroğlu’nun katkılarıyla güncel konular ve yönetmelik hakkında önemli bilgiler sunuldu. Yeni yönetmeliğin emlak sektöründe önemli değişikliklere yol açacağına da dikkat çekildi.

Yönetmeliğe göre, yetki belgesi olmayan kişi veya kişilerin internet ortamındaki reklam ve ilan sitelerinde emlak ilanı veremeyecekleri vurgulanıyor. İlan verme işlemi için mal sahibi ile yapılacak sözleşmenin gerekliliği ve bu sözleşme numarasının ilanlarda yer alması zorunlu hale geleceği açıklanyor. Bu düzenleme ile sahte satışlar, sahte evraklar ve kaçak ilanlarla mücadele edilmesi hedefleniyor.

Bu gelişmelerin, emlak sektöründe daha şeffaf ve güvenilir bir ortamın oluşturulması amacıyla yapıldığına vurgu yapılırken, Ümit Ünalmış, üyelerinin bu yeni yönetmelikle ilgili bilgilendirme ve gereken adımları atmaları konusunda destek olacaklarını belirtti.

Emlak sektöründe önemli değişikliklerin kapıda olduğu bu gelişmelerin, sektörün daha düzenli ve güvenilir bir hale gelmesine katkı sağlayacağına inanılıyor.

YENİ TİRE/ MUSTAFA UYSAL

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Emlak sektöründe yeni yönetmelikle, internet ilanlarına değişiklikler geliyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Yeni Tire ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin